VM-samling på Sjusjøen

I fantastiske omgivelser har kombinerlandslaget denne uken forberedt seg til VM i Lahti på Sjusjøen og Lillehammer.

Etter en god treningsperiode hjemme i Trondheim gikk turen i helgen til Oslo og Holmenkollen for å delta i søndagens norgescuprenn i VM-anlegget fra 2011.

Ett godt hopprenn, og en kontrollert 10-kilometer senere og gikk undertegnede til slutt inn til en fin 3.-plass 15 sekunder bak vinneren Magnus Krog. Jeg skulle gjerne vært med å pushet Krog helt mållinjen, men etter en liten forkjølelse i forrige uke tok jeg i samsvar med landslagsledelsen ingen sjanser. Valget falt på å gjennomføre konkurransen for å kjenne litt på konkurransemodusen igjen (lenge siden sist), mens vi samtidig sparte kroppen for litt belastning vel å ikke gå helt i kjelleren. Dermed ble det en god økt, i mens jeg samtidig lyktes med å holde meg frisk og rask, en god avgjørelse.

Etter en halvtime på massasjebenken gikk turen videre til Sjusjøen, hvor vi under eventyrlige omgivelser har trent bra denne uken.

Rapport fra uken på Sjusjøen og reaksjoner på dagens testrenn finner du i videoen under.

 

 

Og husk å legge til jrnygr på snapchat for å få et innblikk i livet i kombinertleieren før og under verdensmesterskapet!

 

Med vennlig hilsen Håvard & Jørgen

– Stolte medlemmer av Team Norgeshus

E-postvedlegg

 

IMG_2531 IMG_2532 IMG_2541