Dagen før dagen

Det er altså dagen før Team Norgeshus Maxpulse for første gang blir å se i blekk på en resultatliste.

Derfor er jeg veldig motivert for å gjøre et godt renn i morgen, og jeg gleder meg veldig til å begynne på sesongen i Livigno, med det 35 km lange klassiskrennet Sgambeda. Dette er årets første individuelle renn i Visma Ski Classics.

Jeg har allerede tjuvstartet sesongen med to skirenn på Beitostølen og Gålå, og jeg er godt fornøyd med hvordan sesongstarten har gått. På Beitostølen endte jeg rett utenfor de 30 beste i 15 km klassisk, og med tanke på at jeg ikke satser like hardt på den type skirenn, er jeg veldig godt fornøyd med at jeg er så høyt oppe i et så sterkt startfelt.

15 km klassisk Beitostølen. Dette er forørig kun den foreløpige teamdressen! Den offisielle teamdressen er klar i løpet av desember;)

På Gålå, i årets første Norgescuphelg, gikk jeg et like godt renn som på Beitostølen, og ble nr 21 på samme distanse som på Beitostølen. Sesongstarten har med andre ord gått etter planen, mye takket være fantastiske skiforhold på Sjusjøen, som dere kan se på bildet over.

På bakgrunn av disse resultatene er jeg optimist med tanke på morgendagen, og jeg håper jeg blir mye å se i TV-ruta på NRK fra kl 10:00 lørdag morgen!

Vetle