Vi er i gang!

Hei!

Etter et par fine feriemåneder er vi igang med treningen igjen. Fjorårets sesong er evaluert, og nye planer er lagt. Dette er et spennende arbeid, og selve grunnfjellet i det som forhåpentligvis skal ende i edelt metall i Lahti.

Ferien har gjort oss godt, og nå er vi klare for en ny oppkjøring. Med mange gode erfaringer fra fjoråret og noen nye idéer om hvordan vi skal ta innersvingen på tyskerne til vinteren.

Første steg i dette er et bevegelighetsprosjekt jeg er igang med sammen med Olympiatoppen, tidligere ballettdanser Gunhild Thorbjørnsen og turntrener Axel Wickstrøm. Som vi alle vet er tøying og beveglighetstrening drit vondt, men det er veldig godt for helsa og og man blir etter hvert bedre på å takle smerte. Målet er spagaten før sommeren, og det skal jeg få til! Hovedårsaken til å starte dette prosjektet er å skape en friere og bedre sittestilling i hoppbakken. Dette skal igjen skape større fart i tilløpet og bedre kraftoverføring i bakken, og dermed lengre skihopp.

Jeg har alltid syntes det har vært utrolig spennende å jobbe med folk fra andre prestasjonsmiljøer. Og i dette tilfellet har det igjen visst seg at ballettdanser med en ny innsynsvinkel kan komme med veldig gode idéer innenfor mitt fagfelt. Ikke på tross av, men nærmest på grunn av sin manglende detaljinnsikt. Det enkle kan ofte være det beste.

Til uka reiser vi på årets første landslagssamling, med et nytt team og en sulten gjeng (forhåpenlighvis, det gjenstår å se, gir rapport når vi har fått sjekket trøkket!).

Her er et bilde og noen videosnutter fra forrige ukes trening.

Nyt resten av søndagen, og gi full gass på jobb i morgen!

Imitasjonshopp på Olympiatoppen

Intervall på mølla i Granåsen

Hoppstart i Knyken

Mvh. Håvard & Jørgen

Stolte medlemmer av Team Norgeshus