Stille før stormen…

Vi har nå gjennomført 3 samlinger sålangt denne sommeren. Vi har kommet fint i gang og status er at vi er frisk og relativt rask…;-) Vi er nå inne i en egentreningsperiode fram til neste samling som blir i Trondheim med oppstart 9. Juli. Jørgen er på bedringens vei fysisk, det er uansett leeenge igjen til vi skal være i slag – mye tid til å gjøre masse dumt eller i vårt tilfelle mange smarte valg…;-)

Jeg har for de som ikke har fått det med seg flyttet til Tromsø hvor jeg trives godt sammen med familien – selv om jeg til stadighet savner Trondheim og spesielt mine lagkamerater, treningsfasilitetene og sommeren – noe vi ikke har sett veldig mye av sålangt her i nord…;-)

Jeg har kommet godt i gang med treningen etter oppstart i Mai, og ser fram imot å forhåpentligvis gjøre noen smarte prioriteringer gjennom «treningsesongen» slik at jeg fortsatt kan være med å prege verdenstoppen i en veldig krevende idrett!

Jeg og Jørgen har som mål og komme med en statusrapport etter hver samling gjennom sommeren og høsten, så dere som er innom Team Norgeshus nettside kan følge med på hvordan det går med oss. Lover å komme med «innside information» hvis det skulle dukke  opp noe spennende underveis..

Fram til da, trent godt, hold dere frisk og nyt hver dag til det fulle!

 

Mvh. Håvard & Jørgen

Stolte medlemmer av Team Norgeshus

PS: under noen bilder fra samlinga nå pluss trivelige minner sammen med Norgeshus..

 

20150603_103250 20140616_182051

20140618_114136 IMG_7059