Herlig å være vinteridrettsutøver – igjen:)

Som tynseting fryder jeg meg over frostrøyk fra munnen, kalde fingre og skikkelig knirking i snøen når jeg kjemper meg frem på trått føre i 15 minus. Dagens KM normaldistanse på Veldre Sag ble en herlig opplevelse ( eneste deltaker i seniorklassen) 🙂 Det var også godt for selvtilliten å skyte 18 treff. Det er viktig å fokusere på oppturene har jeg lært:)

Ellers er formen  bra etter god trening i jula. Vi har vært så heldig å ha flotte skiforhold både på Hedmarksvidda og Sjusjøen. I jula deltok jeg på Sjusjørennet, som er et turrenn på 23 km, dessuten gikk jeg Gåsburennet – 5km klassisk. Sjusjørennet ble en fin opplevelse i helt nydelig vintervær, og fjerde beste tid blant damene skjemmes jeg ikke over.

Første helg på nyåret var det norgescup sprint og jaktstart på Natrudstilen. Rennene skulle egentlig blitt arrangert på Toten, men i det nye skianlegget i Karidalen var det kun rulleski som dugde. Farten i løypa var bra på norgescuprennene, men det ble for mange bom på standplass i tåka.  Skikkelig ergerlig ettersom jeg bare noen dager senere skyter 29 treff på ei hardøkt med 30 blinker. Skyteformen er ikke dårlig den, det er «bare» snakk om å treffe når det gjelder:)

Nå har jeg lyst til å bruke all treningen og den økende formen til noe! Blir neppe noen IBU-renn i skiskyting på meg i januar, derfor har jeg meldt meg på NM langrenn på Lillehammer. Torsdag 16. januar stiller jeg på 10 km klassisk i knallharde løyper på Birkebeinern skistadion. Lørdag 18. januar skal jeg for første gang prøve duathlon. Kanskje litt drøyt å debutere på distansen i NM, men moro å prøve. Gikk også turrenn på Skeikampen (27 km) på lørdag, så nå begynner jeg å føle meg som en allsidig utøver på bortoverski:)

Kommer med en kort rapport etter NM på Lillehammer!

Nyt vinterkulda så lenge:)

Hilsen fra Marion

IMG_2862

IMG_2880