Avslutning og oppstart!

Det er faktisk bare 6 uker siden jeg avsluttet NM-uka i Sirdal. Fire NM-øvelser med 5. plass både på sprint- og jaktstart som beste resultat. NM-uka kommer sent i sesongen, alle er slitne og vi reiser hjem og tenker at nå skal det bli godt å legge bort børsa og ta ferie.

«Ferien» for min del har bestått av ei fin påske på Golsfjellet, noen o-løp i Østfold, fine skiturer på skare-snø fra Budor og ikke minst jobb i hjemmesykepleien på Hamar. Jeg var heldig som fikk denne midlertidige jobben nå på våren, og dette gir meg både nyttig erfaring og kroner i kassa.

Men som sagt – bare 6 uker siden NM, og vi har allerde gjennomført oppstartsamling for neste sesong.
Jeg er uttatt på utviklingslaget til Norges skiskytterforbund også for neste sesong. 5 jenter på elitelaget og 6 jenter på utviklingslaget hadde oppstartsamling på Sjusjøen forrige uke. Der ble det lange fine skiturer, tema lagbygging med gode veiledere, div møter med støtteapparat og mye intern humor. Vi er en fin gjeng som ønsker å gjøre en god jobb, og vise at skiskytterjentene kan og vil.

For min egen del ble sesongen 2014/15 preget av varierende resultater. Jeg ble uttatt til flere runder av IBU-cupen, og konkurrerte stor sett bare internasjonalt. Obertilliach – Italia, Duszniki – Polen, Ridnaun – Italia, Otâpaa – Estland og Osrblie – Tsjekkia. Det er ca 70 -110 jenter som går IBU-cup, noen både WC og IBU-cup. Mine beste resultater oppnådde jeg i Osrblie i Tsjekkia med 13. plass på sprinten og 12. plass under jaktstarten. Jeg ble også uttatt til World-cup i Holmenkollen, der jeg fikk gå normaldistansen. Jeg var godt fornøyd med gjennomføring av dette løpet – ikke minst skytinga – selv om resultatet ble litt prget av at jeg startet helt til slutt. Uansett en fin og nyttig erfaring.

Evaluering av sesongen er nå gjennomført. Jeg har en plan for hva jeg skal jobbe med for å utvikle meg videre, og er motivert til å gjøre jobben. Det er hardt arbeid som gjelder, kvalitet på trening og restitusjon og trivsel i hverdagen.

I august flytter jeg til Oslo, der jeg skal studere deltid og bidra litt i skiskytterteamet på Wang Toppidrett. Planen er å balansere dette med full satsing, og det mener jeg skal passe meg bra.

Før den tid er det samling på Vika-fjellet og Sognefjellet 10 dager i starten av juni. Videre samling i Oslo i slutten av juni og på Lillehammer i slutten av juli.

Blikket rettes fremover 🙂
Ønsker dere alle en riktig flott og aktiv sommer!

Hilsen fra Marion

2015-04-18 12.02.13 11206056_676622999131245_803828713538656348_n