Sesongen over – avkobling før nye eventyr!

Årets sesong er nå over for vår del..

Det har vært en litt annerledes sesong hvor det tok sin tid før vi fikk konkurrert hyppig pga. mye vær og mange avlysninger i starten på sesongen.. Dette var selvsagt ikke helt heldig, spesielt med tanke på publisiteten og mediainteressen.. Vi får satse på at de høye herrer tar lærdom av en sesong hvor kombinert mildt sagt ikke kom heldig ut av «utviklingen»…

Som stolte medlemmer av Team Norgeshus skulle undertegnede og Jørgen veldig gjerne profilert vår viktige samarbeidspartner mer aktivt selv om det heldigvis ble adskillig mer travel mot slutten av sesongen, og hvor den ene parten fikk vist at OL gullet i Sotsji på langt nær var et blaff…;-)

Jørgen fikk en solid sesong med mange besøk på pallen, men hvor det som kanskje var mest imponerende var stabiliteten oppe i toppen. Han ble belønnet med en solid 4. plass sammenlagt i WC. Tilbake med toppfart i løypa og et høyere snittnivå i bakken er rett og slett imponerende etter skadeoppholdet som holdt Jørgen ute av trening i en lang periode i fjor sommer! Jeg slet litt mer i år etter noen litt uheldige sykdomsperioder under sesongen, og ente på en 12. plass sammenlagt… I bakken var sesongen godkjent (morro å bli første kombinertløper til å hoppe over 200 meter i Vikersund..;-), mens i løypa gikk det ikke fort nok til å kjempe i toppen de fleste helgene.. Det er små marginer, og med litt for lite kontinuitet blir man fort sårbar i verdenstoppen.. Etter en sesong hver i toppen de siste årene, satser vi på at vi sammen kan vise hva vi er gode for neste år…!

Team Norgeshus hadde veldig lyst til å nok en gang vinne teamsprint i lag når de fikk sjansen til å stille på samme lag i WC Lahti. Dessverre holdt det denne gang bare til en 5. plass.. Et perfekt utgangspunkt foran neste års VM der.. To sultne karer som er offensiv og gira på å slå tilbake når det gjelder som mest…;-) Hvem vet, kanskje er det Team Norgeshus som står øverst på pallen sammen neste år…;-)

Fint at vi kan bytte på å vise vei.. Vi utfyller hverandre godt, og kommer garantert til å oppleve flere fremganger sammen neste sesong hvor VM i Lahti blir det store målet!!!

Nå står en liten avkoblingspeiode for tur før hardkjøre starter opp igjen.. Nye drømmer skal oppfylles – vi er sulten og gira og vet hva som kreves!

Tusen takk for at dere er med oss på laget mot nye høyder og nye mesterskap. Vi lover å gjøre vårt ytterste for å oppleve uforglemmelige øyeblikk igjen og forhåpentligvis gjøre også dere stolte over samarbeidet med to ambisiøse kombinertløpere med glimt i øye…;-)

Stay hungry, stay folish!

Mvh. Håvard & Jørgen

Stolte medlemmer av Team Norgeshus

 

PS: Under har vi et knippe med bilder over noen aktiviteter vi har vært med på den senere tiden.. Legg spesielt merke til Jørgen sin nyinnkjøpte «mobiltelefon» som vi fikk testet ut i Val di Fiemme og den strøkne nye «Norgeshus» scooteren som holdt Håvard i aktivitet i påska.. Bare å ta turen nordover igjen ved en senere anledning – den står klar!

 

.image (1) image (3) image (2) image (6) image (5) image (8) image image (10) image (9) image (7) image (11)