I rute – men mye jobb igjen!

Endelig ovenpå etter en lengre treningsperiode.

De første månedene er tøffe etter ferien, men begynner endelig å kjenne at kroppen begynner å respondere godt på treningen. Det er viktig og la både kropp og sinn få hvile litt i April og deler av Mai etter en lang og innholdsrik fjorårs sesong.

Men selv om vi var relativt godt fornøyd med sesongen som gikk, så virker laget minst like sultent som i fjor på samme tid – positivt!

Jeg og Jørgen er friske og relativt raske, og ser nå fram imot litt konkurransetrening i mellomeuropa om en ukes tid, hvor vi skal delta på 4 sommer grand prix renn mot de fleste andre i verdenseliten. Dette er ikke viktige konkurranser som vi legger opp noen formtopp mot, men likevel viktig trening fram mot vinterens mange høydepunkter. VM i Falun blir nok regnet som årets store hovedmål for de fleste av oss..

Vi har gjennomført flere gode samlinger nå, og jeg føler at både jeg og Jørgen er bra i rute i forhold til hvor vi bør være på denne tiden av året. Vi ser fram imot resten av treningshalvåret, og lover å bite bra fra oss når det blir minusgrader og forhåpentligvis mye snø på bakken utover i November. Men før den tid – fortsatt mye jobb som må gjøres med riktig fokus og kvalitet!!

Under noen bilder fra forskjellige happeninger og samlinger sålangt i vår og sommer!

Mvh. Håvard – stolt medlem av Team Norgeshus

bild (2) IMG_5385 IMG_5425 IMG_5670 IMG_5728 IMG_0005