Positiv minitour i Seefeld – OL camp next!

Etter en flott rennhelg i Seefeld, Østerrike, har OL laget nå forflyttet oss til vakre Pontresina, en liten landsby like ved St. Moritz i Sveits.

Håvard leverte en solid siste rennhelg før OL med to 4. plasser og 2. plass totalt etter siste dag i Seefeld. Jørgen hadde litt mer stang ut (med. bl.a fall i høy fart nedover under langrennet, noe som gjorde at en god sammenlagtplassering ble spolert ganske tidlig i Seefeld Trippel. Konkurransene ble avviklet over tre dager på følgende måte; fredag – 1 hopp og 5 km prolog, lørdag – 1 hopp og 10 km, og søndag med 2 hopp og 15 km. Alle renn ble lagt sammen, og første mann i mål vant sammenlagt. En spennende nyvinning som vi sikkert kommer til å se videre i årene som kommer. Med to mann på pallen sammenlagt ( Håvard nr.2 og Magnus Moan nr. 3), skal vi være godt fornøyd med vår generalprøve før OL.  Vi har lagt planen for lenge siden, og har valgt å stå over den kommende helgens WC i Oberstdorf for å forberede oss mot årets hovedmål – OL i Sotsji!

Her i Pontresina har vi flotte treningsforhold på ca. 1800 meters høyde. Her trener vi hovedsakelig langrenn i en drøy ukes tid, før vi forflytter oss videre til Oberstdorf og litt mer hoppfokus. Der blir vi også ca. en uke før vi forhåpentligvis setter oss på flyet til Sotsji godt forberedt og klare for å gi gass under OL!

Følg med videre, vi gleder oss som små unger til å konkurrere i Sotsji – vi lover å gjøre alt vi kan for å ta med oss noen medaljer hjem til Trøndelag og Norge..

Vi er veldig glad for å være en del av Team Norgeshus, og håper å gjøre bedriften og de ansatte stolte av å ha oss med på laget!

Mvh. Håvard og Jørgen – stolte medlemmer av Team Norgeshus

IMG_4613 IMG_4611 IMG_4635 IMG_4630 IMG_4604 IMG_4615