Godt å være tilbake

Det nærmer seg sesongstart, og jeg er godt fornøyd med hvor jeg står før sesongen starter om litt over en uke. Etter operasjon i sommer, på grunn av kronisk bihulebetennelse, har jeg fått trent godt og ligger foran skjema før vi skal begynne å konkurrere nå i desember.

Det er veldig gøy å være tilbake på Team Norgeshus, og jeg har i tillegg fått med meg Maxpulse Sportsreiser på laget. Jeg kommer derfor til å konkurrere for Team Norgeshus Maxpulse i langløpene i vinter. Maxpulse leverer sportsreiser til privatpersoner og større grupper, og samarbeidet mellom meg, Norgeshus og Maxpulse håper jeg så mange som mulig vil få utbytte av i løpet av sesongen.

Hovedmålet for sesongen er enkeltrennene i Visma Ski Classics, langløpscupen med Marcialonga, Birkebeinerrennet og Vasaloppet som de største rennene. Jeg stiller til start neste helg på Beitostølen, men med noe lavere skuldre enn tidligere, siden det er første helgen i desember sesongen min virkelig starter!

Treningen går som sagt bra, mye takket være veldig gode treningsforhold på Lillehammer. Som dere kan se under var det ikke vanskelig å gjennomføre treningen i siste del av oktober.

Vetle