Sesongstart

Jeg har hatt en fin treningsperiode på Skeikampen nå. Med ikke alt for mye snø har dem vært flinke med å kjøre opp og få til gode preparerte løyper. Det er nok snø til å bruke gode ski fordi det ikke er stein i løypa. Det inspirerer til fart og lange turer.

I sommer har jeg konkurrert mye mindre enn tidligere år. Det blir derfor godt å komme i gang med konkurransesesongen. Allerede neste helg starter World Cupen i Kuusamo. Jeg har prøvd å trene mer mengde og roligere trening enn tidligere. Dette for å prøve å forbedre meg fra året før. Så får vi se hvordan det vil gå denne sesongen 

Vi hadde kranselag på Wenghuset tirsdag 8.november. En fin avkobling fra treninga i fjellet. Fra huset mitt tar det ca 45 minutter fra familiens hytte. Jeg er noen snarturer innom huset for å se framdriften. Norgeshus har ansvaret for framdriften og i dette huset er det mange som bidrar. Derfor er det en utfordring å holde tidsplanen. Det er stor innsats fra Norgeshus for å bli ferdig til våren. Vi er ikke i rute, men det blir innflytting til sommeren.
heidi-weng-oppe-pa-wenghusetwenghuset-begynner-a-ta-form