Årsbeste!

I skrivende stund befinner jeg meg midt inne i de mørkeste skogene i utkanten av Madona i Latvia. Her skal jeg gå to skøyterenn i Skandinavisk Cup, før vi reiser videre til Otepää i Estland for å gå de to siste rennene i årets Skan.Cup.

De siste ukene har bydd på mange skirenn, og for to uker siden var jeg i Meråker og deltok i to renn som var en del av både årets Norges Cup og Skandinaviske Cup. På fredag ble jeg nr. 28 på 15 km fristil og var ganske godt fornøyd med det. Helgens beste prestasjon kom på søndag. Vi gikk 30 km klassisk fellesstart, og jeg hang med teten helt ut på den siste 10 km runden. Jeg gikk meg til slutt inn på en 6. Plass, og dette er helt klart et av de beste rennene jeg har gått. Alt klaffet og jeg hadde en rå dag i skiløypa!

Forrige helg gikk jeg inn til to 24. Plasser under Norges Cupen på Vind, og var ikke helt topp fornøyd. Plasseringene var likevel godkjent, og jeg håper at uken i Latvia og Estland vil gi meg en god avslutning på den Skandinaviske Cupen!

Jeg må også benytte muligheten til å gratulere Norgeshus med sitt første OL-gull! Strenge regler ift. reklame gjør at det ikke blir de store oppslagene her før etter OL! Men jeg kan vel uansett gratulere! Så strenge er vel ikke reglene?

Vetle