Samling i Trondheim

Hei!

Juli-samlingen i Trondheim har etterhvert blitt en tradisjon for landslaget. Selv om Juli måned i utgangspunktet er en «feriemåned», synes nok alle det er godt å møtes for ei uke med god trening i tropiske Trondheim 😉

Første del av samlingen besto i 3 dager med testing. O2-test, 10 km rulleski, teknikktest, spensttest, kroppsscanning, blodprøver og hopprenn. Disse testene er fast innslag en gang annenhver måned, og en del av et forskningsprosjekt i samarbeid med Olympiatoppen og NTNU. Veldig interessant, og forhåpentligvis kan det lære oss å forstå sporten vår enda bedre i fremtiden.

For vår del peker pilen i riktig retning. Håvard har gjennomført alt av testing og trening denne uken. Det vil si mens resten av laget avsluttet samlingen torsdag forrmiddag, ble Håvard med hjem til lagkamerat/coach/sjåfør Jørgen for å spise lunsj og gjøre seg klar til mølleøkt før avreise til Tromsø. Offensivt! Håvard ser pigg ut om dagen, og imponerte spesielt på intervallen fra Ila til Skistua, med og teknikk og solig gjennomføring.

Jørgen er fortsatt ute med skade, og er kun delvis med på enkelte økter. Men gutten er i progresjon, og er ved godt mot! I slike situasjoner er det ikke annet å gjøre enn å være innovativ, og ikke minst positiv! Han kommer sterkt, garantert!

Nå er vi klare for to nye uker med trening på hjemmebane før vi igjen møter til samling.

Ha en fortsatt god sommer, og husk å følg med på Christoffer på «norge på langs». Om et par dager har 12-åringen gått Norge på langs! Vanvittig imponerende!

 

Mvh. Håvard & Jørgen

Stolte medlemmer av Team Norgeshus

 

20150713_110845 bilde 2 3 bilde2