World Cup helg i Ramsau

Sesongen er nå godt i gang, og vi skal ikke klage over starten sålangt. Vi er en del av verdens beste kombinertlag om dagen, noe vi nyter til fulle. Jørgen er pr. dags dato nummer 6 i WC totalt, og Håvard er nummer 7.

Her i Ramsau, Østerrike, startet vi like godt helgen med dobbelseier i teamsprint (2 utøvere pr. lag). Jørgen gikk til topps sammen med Mikko Kokslien, og Håvard knep andreplassen sammen med Magnus Krog. Dobbeltseier i teamsprint for første gang i historien – rett å slett jævla artig å være med på…;-)

Søndag gikk litt tråere for Jørgen da han blåste bort i bakken, og gjennomførte langrennet som god trening ( nr. 36). Håvard hadde derimot en god dag både i bakken og i sporet, og gikk seg inn til årsbeste med en knallsterk andreplass, etter en jevn og nervepirrende avslutning.

Nå nyter vi et par rolige treningsdager i vakre omgivelser i Ramsau, omgitt av flotte treningsfasiliteter og høye fjell. På torsdag reiser vi til Schonach, Tyskland, hvor årets siste World Cup-helg venter. Vi er i dytten, og gleder oss til å være med å kjempe om nye pallplasser i tradisjonsrike Schonach.

Med vennlig hilsen

Håvard og Jørgen

Stolte medlemmer av Team Norgeshus

PS: under ligger noen bilder fra WC helga i Ramsau

IMG_4478 IMG_4490 IMG_4502 IMG_4512 IMG_4524