Godt nyttår!

Hei, og godt nyttår alle sammen 🙂

Håper alle sammen har hatt ei fin jul med sine nærmeste, har ladet batteriene og er klar for å gi gass i 2014!

Etter Ramsau reiste jeg hjem til Trøndelag for å finne litt etterlengtet ro. Etter en lang periode på reisefot trengte jeg etn liten pause både fysisk og mentalt. Det har gjort godt, og etter ei rolig «ferieuke» har jeg fått trent veldig godt.

30. desember kom også Håvard til byen for å være med å trene sammen med resten av laget på denne ukens mini-camp. Selv om været er forholdsvis trist i Trondheim for tiden, holder forholdene i hoppbakken og langrennsløype (Henriksåsen) seg overraskende gode. Selv om vi også gjerne skulle sett at det hadde vært trikkeskinner og blå extra-føre i hele bymarka, får vi i allefall gjort det vi har planlagt 🙂

Nå gjennstår det bare et par dager med trening av denne treningsperioden før det bærer ut i WorldCup igjen, etter å ha sett 4 konkurranser fra sofaen er jeg veldig klar for  å dra ut å kjempe om toppplasseringer igjen!

 

Med vennlig hilsen

Jørgen Graabak

Stolt kombinertløper og medlem av Team Norgeshus

Bilde fra dagens terkelintervall (4x12) på Henriksåsen. Fine forhold ut i fra omstendelighetene, men annbefaler å bruke et skipar som man ikke er så redd for da det er litt stein her og der.