God jul :)

Hei, og riktig god jul!

Da er vi ferdige med periode nummer 1 av sesongen 14/15.

Sesongstarten har vært god, og vi kan begge se tilbake på mange positive opplevelser fra de tre første verdenscuphelgene. Håvard har vært veldig solid, har prestert jevnt godt og har vært inne blant topp 10 i alle de tre første individuelle konkurransene. Undertegnede har ikke hatt helt flyten i denne perioden, men sitter likevel igjen med to meget gode prestasjoner i lagkonkurransene, en veldig god 5.-plass i Kuusamo og karrierens beste Ramsau-helg.

Sesongens høydepunkt sålangt har selvfølgelig vært den suverene seieren i Team-sprintkonkurransen i Kuusamo. En veldig god prestasjon både i bakken og løypa fra begge medlemmene i Team Norgeshus.

I disse dager har vi tatt jul i henholdsvis Kautokeino og Melhus. Begge stedene velsignet med snø og gode skiforhold denne julen. Det er godt nytt for oss, og selv om Kautokeinos -26 grader kanskje er i meste laget for de fleste, blir Håvard til stadighet observert dansende på ski innover vidda i skumringen. Julen er ei viktig tid på mange måter. For oss skiløpere representerer den et viktig mentalt avbrekk, en mulighet til å bruke tid med våre nærmeste, nyte god mat og bare være. Samtidig gir julen en fin mulighet for en rolig treningsperiode i en ellers stressende hverdag preget av flyplasser og hotellrom. Julen er viktig, både for mennesket og skiløperen.

Snart er 2014 forbi, og 2015 starter med verdenscuprenn på rekke og rad. Først i tradisjonsrike Schonach (Tyskland), før turen går videre til 10 000 skrikende franskmenn i Chauxe-Neuve før turnéen avsluttes med Nordic Triple i Seefeld. Vi gleder oss!

Ønsker alle sammen en fortsatt god jul og et begivenhetsrikt nytt år!

 

Med vennlig hilsen

Håvard & Jørgen

Stolte kombinertløpere og medlemmer av Team Norgeshus

20141205_105811 Bymarka Bymarka Kuusamo flyplass 2 3 Pressekonferanse Team-Sprint Kuusamo Nummerutdeling Kuusamo