2 OL-GULL og en fantastisk opplevelse

Å steike hvor godt det føles å kunne si det! Best i verden, i verdens vanskeligste idrett, når det gjelder som mest!

Mye har blitt sagt om lekene i Sotsji, om anlegg, økonomi, arbeidsvilkår og publikum. Omstendelighetene for lekene var ikke optimale sett med et nøytralt og globalt øye, men for vår del isolert sett har det vært en fantastisk reise.

Helt fra pre-camp i St Moritz, via Oberstdorf og til Sotsji har vi virkelig nytt tilværelsen som en del av verdens beste kombinertlag. Å steike hvor godt det føles å kunne si det! Best i verden, i verdens vanskeligste idrett, når det gjelder som mest!

Fra medaljeseremonien etter lagseieren i Sochi.En fantastisk reise er over og vi sitter igjen med mange minner for livet. For et lag, for en gjeng og for et mesterskap! Oppturer og nedturer – en følelsesmessig berg og dalbane… Det er det idrett dreier seg om, og når vi kan avslutte reisen med et OL gull hvor alle sammen gjør jobben – blir det det perfekte punktum. Vi er stolt over hva vi som lag har utrettet, og dette er ikke slutten på noe stort – det er bare begynnelsen på en ny stor æra for norsk kombinertsport!

Vi har bein i nesa, karakterene, profesjonelt apparat rundt oss, godt samhold og en vinnervilje som ikke ligner grisen…. Vi er rett og slett i ferd med å bygge en toppidrettskultur mot nye høyder.

Tusen takk også til Norgeshus, vi er veldig takknemlige for at vi får lov til å samarbeide med dere, og håper at vi kan fortsette å bygge videre på dette også i årene som kommer.

Vi kommer tilbake med flere tanker og erfaringer fra OL senere – først må vi nullstille og avslutte Wold Cup-sesongen med stil.

Stolte kombinertløpere, olympisk mestere og medlemmer av Team Norgeshus
Jørgen Graabak og Håvard Klemetsen

Kombinertlandslaget som deltok i Sochi Kake fra Granåsen Skiteam