Klare for sesongstart!

Da er snart ventetida over – mye jobb er unnagjort, og vi skal endelig sette igang med konkurranser selv om vinteren lar vente på seg i store deler av landet og kontinentet generelt…

Vi har begge to gjort en solid treningsjobb i sommer og høst, og vi liker å tro at vi skal være med å prege konkurranser også denne vinteren! Alt har ikke godt som planlagt i oppkjøringen, men det gjør det aldri.. Vi er likevel trygg på at mye av det vi har fått gjennomført skal holde til toppresultater på en»god dag»… Vi starter opp med NM i Midtstua/Beitostølen på kommende fredag og lørdag – før vi setter oss på flyet til kuusamo i Finland, og forberedelser til WC start der neste helg.

Ingen av oss har vel toppen noen form til NM, men vi bør vel likevel kunne være med å prege konkurransen, som blir en viktig gjennomføring før WC starten neste helg. Vi gleder oss veldig til å sette i gang, og ser fram til å høste gevinsten av mye solid treningsjobb gjennom en lang sommer og høst!

Vår siste samling på plast ble arrangert i idylliske Oberstdorf, Tyskland ( bilder vedlagt), der fikk vi en flott drøy uke ilag, med mye bra kvalitetsøkter – både i bakken og faktisk på ski da det kom et stort snøfall som ble liggende noen dager i fjellet…

I tillegg reiste undertegnede og Magnus Moan videre til Val Senales for høydecamp sammen med lagrennslandslaget et par uker rett i etterkant av avsluttet samling i Oberstdorf. Dette ble også et vellykket opphold med mye bra vær og fine økter med et meget sterkt langrennslag ( bilder vedlagt).

Vi lover å gi gass framover, og gjøre vårt ytterste med å prestere, levere og underholde dere som følger med hjemmefra.. All støtte blir veldig godt mottatt – vi trenger det da det er små marginer i toppen…;-)

Mvh. Stolte medlemmer av Team Norgeshus

Håvard & Jørgen

IMG_6102 IMG_6137 IMG_6124 IMG_6087 IMG_6150 IMG_6208 IMG_6259 IMG_6268 IMG_5772