Godt i rute – men fortsatt mye jobb

Etter en hektisk periode med samlinger og nå sist – sommer Grand Prix i Mellom-Europa ( Jørgen sto over SGP for å prioritere trening på hjemmebane), har vi nå hatt en periode på hjemmebane for å lade batteriene før høstkjøret settes i gang for fullt. Vi er godt i rute begge to, og foran skjema i forhold til samme tidspunkt i fjor – positivt…;-)

Men fortsatt gjenstår mye hardt arbeid skal vinteren bli så fremgangsrik og morsom som vi drømmer om… Mye kan fortsatt gjøres smart og rett, men også feil hvis man blir for ivrig og stressa.. Noe jeg kan skrive under på at jeg har fått erfart på kroppen etter en relativt lang karriere. Jeg har gjort stort sett alle feil som står i boka – men etterhvert også lært av dem.. Ikke alltid like lett å se med en gang, men med motgang kommer også lærdom såfremt man har bein i nesa og jobber seg gjennom slike perioder som alle idrettsutøvere møter i løpet av karrieren.. Og bein i nesa, tro på egne ferdigheter og pågangsmot har kombinertlaget av «Team Norgeshus» mer enn nok av…;-)

Vi står nå fremover en relativt kort men travel samling på Lillehammer hvor vi bl.a har dette på programmet: besøke barnekreftavdelingen på rikshospitalet, hopptrening i Lysgårdsbakkene, showrenn i Lillehammer sentrum, kokkekamp med sponsorer og kombinertkonkurranse i lysgårdsbakken/på birkebeineren…

Vi gleder oss til jobben videre og ikke minst til å stille godt forberedt foran en spennende mesterskapsesong kommende vinter!

Mvh. Håvard & Jørgen – stolte medlemmer av Team Norgeshus

PS: bildene under er fra sommer GP i Tyskland/Østerrike  og fra den flotte kombinertskolen som ble arrangert i Granåsen i August + et stemningsbilde fra en av våre flotte turer sist vinter–;-)

img_0122 img_0130 img_0111 img_0026 img_0131 img_8476