Ferien over – kick off i Alicante!

Da er årets feriemåned over for denne gang. Har vært en spesiell og innholdsrik April og deler av Mai for oss begge. Selv om vi er de samme som før, må vi vel innrømme at vi har fått litt mer uvanlige henvendelser «off sesong» enn tidligere år. Veldig morsomt at flere har fått opp øynene for kombinert, og ikke minst verdsetter våre prestasjoner høyt. Det er ingenting vi mer vil enn å få vist hva vi er gode for, og ikke minst få frem i lyset hvor krevende men samtidig utrolig facinerende idretten vi legger ned så mye tid på er..

Vi har nå nettopp kommet hjem fra årets første landslagssamling, som for anledningen ble avholdt like utenfor Alicante, Spania. Deilig med litt sol på kroppen samtidig som vi fikk noen få dager med litt god trening ilag.. Var vel flere som fikk kjent på kroppen at det nettopp hadde vært ferietid…  Får å si det sånn, det hjelper å trene…;-) I tillegg til treningen ble strategiplanen lagt, personlige samtaler med trenerne og ellers sosialt samvær sammen med alle på laget før vi vente nesa hjemover mot Trøndelag.

Nå er vi kommet godt i gang med treningen, vi er friske og relativt raske, motiverte til å gjøre jobben vi vet så altfor godt at kreves, og klare til å gå fatt på nye utfordringer og forhåpentligvis realisere nye drømmer i løpet av det kommende året!

Vi er utrolig glade over å være en del av Team Norgeshus, og prøver etter beste evne å profilere en super gjeng og en solid bedrift etter beste evne i hverdagen. Vi håper på medvind i sommer og oppdrift til vinter`n!

Mvh. Håvard & Jørgen – stolte medlemmer av Team Norgeshus

 

IMG_5283 IMG_5363 20140522_174141 20140522_173253 20140522_172947 20140522_172459bild