Endelig i gang med sesongen!

Etter en lang treningshøst og litt ymse vær i det siste, kom vi endelig i gang med den internasjonale sesongen med WC-start på Lillehammer sist helg..

Kuusamo blåste bort, men vi fikk i det minste snø under beina og en fin treningsuke i Finland.. Tiden ble brukt godt –  skitesting, dresstilpassing, montering av hoppbindinger, ski- og hoppøkter og ellers hyggelige kvelder sammen. Dette var viktig for å bygge opp lagånden som trengs før en travel og intensiv sesong går i gang som vi alle gleder oss veldig til!

Uten å fått konkurrert i de finske skoger, var det en sulten gjeng som reiste til Lillehammer for å forberede oss til en «ny» WC start der helga etter.. Undertegnede fikk ingen drømmestart på sesongen selv om utgangspunktene før langrennene var brukbare. Farta i sporet lar foreløpig vente på seg, og jeg måtte nøye meg med 2 mitt på treet plasseringer som det ikke er mye å skrive hjem om.. Trengte nok gjennomkjøringene, så satser vi på at maskineriet er blåst reint og klar til å steppe opp et hakk fremover…;-) Jørgen derimot viste gode takter på lørdagen da han ble beste nordmann på en 7. plass.. Ikke det at dette er en helt rå plassering, men med utgangspunkt i en trøblete oppstart av årets treningsommer var dette absolutt positiv sesongstart.. Jørgen falt litt igjennom og ble litt for ivrig under søndagens hopprenn, men har vist lovende takter på trening – noe som helt sikkert gir uttelling gjennom gode enkeltresultater utover vinteren!

Vi ser veldig fram imot en spennende vinter, resultatene vil nok svinge litt for oss som for andre, men vi vet at vi har et høyt toppnivå som vi helt sikkert kommer til å få vist i løpet av sesongen.. Team Norgeshus har ved flere anledninger vist seg å være en tøff motstander å hanskes med for andre nasjoner under teamsprint tidligere, og hvem vet – kanskje blir det mer å glede seg over framover når Team Norgeshus finner god feelingen!!

Følg med videre, så lover vi å gi jernet når vi står på startstreken.. Vi kommer ikke alltid til å lykkes, men vi kan love å leve i nuet, slippe håndbrekket å gi full gass – og når vi finner modusen skal vi bli ekkel å ha med å gjøre!

 

Mvh. Håvard & Jørgen – stolte medlemmer av Team Norgeshus

IMG_1411 IMG_1417 breen med skidress IMG_1419 IMG_1415 IMG_1420 bilde