Bra trøkk på Trondheimsamling!

Etter en Julimåned med litt virustrøbbel for Håvard og forsiktig trening for Jørgen, er vi endelig begge to mer eller mindre tilbake i full trening igjen.. Formkurven peker i riktig retning og «glimtet i øyet» begynner å glimte slik det skal når to sultne gutter er tilbake på rett spor…;-)

Vi har nettopp avsluttet en 10 dagers lang treningssamling i Trondheim hvor flere av gutta på laget viste takter som tyder på at det kan bli en spennende vinter sett med norske øyne.. Vi har de beste hopperne i verden og de beste langrennsløperne i kombinertsirkuset – et godt utgangspunkt for høy standard og trøkk på fellesøkter utover høsten..

Nå ser vi fram til en god treningshøst hvor fokuset blir kontinuitet, nøyaktighet og kvalitet i treningsarbeidet – vi har skumle planer til vinteren, men vet så altfor godt at det krever mye og hard jobbing gjennom en fortsatt lang treningsesong.. Vi investerer nå og høster når det gjelder til vinteren!

Vi kommer tilbake med flere statusrapporter utover høsten, følg med, så får vi se om det blir gjort noe smart som fører til store idretts øyeblikk og prestasjoner når minusgradene og snøen har lagt seg…;-)

 

Mvh. Håvard & Jørgen

– Stolte medlemmer av Team Norgeshus

 

PS: Noen stemningsbilder fra samlinga og rett i etterkant – bra trøkk og god lagånd!

 

bilde DCIM101GOPRO mølleøkt bilde (3)