Hektisk januar for Team Norgeshus

Klemetsen og Moan seefeldAlle utøverne i Team Norgeshus har vært i aksjon i helgen, og vi gratulerer Håvard Klemetsen (Håvard t.v. sammen med bronsjevinner Magnus Moan) i Team Norgeshus med sølv på søndagens konkurranse og 4.-plass på lørdag. Dette lover veldig godt for OL.

Vi gratulerer både Håvard Klemetsen og Jørgen Graabak i Team Norgeshus med OL-billett.

Under NM på Lillehammer deltok langrennsløperen Vetle Thyli – han endte på en 41.-plass etter fall på 15 km. Også på skiathlon (skibytte) var Vetle uheldig og brakk staven ganske tidlig i løpet. Han gikk seg kraftig opp på skøytedelen og endte på 23.-plass. På sprinten gikk Vetle videre fra Prologen og endte til slutt på en respektabel 33.-plass. Søndag gikk han en meget bra 1.-etappe for Raufoss på stafetten.

Skiskytteren Marion Rønning Huber i Team Norgeshus, deltok også i NM Langrenn. Hun kom på 33.-plass på 10 km klassisk og endte på 31.-plass på lørdagens skiathlon (skibytte).

Team Norgeshus kan dere følge på Facebook og på bloggen teamnorgeshus.no hvor utøverne selv skriver.

Selv om Norgeshus er privatsponsor til Jørgen Graabak og Håvard Klemetsen som skal til OL, så har vi ikke lov til å ha noen form for reklame med utøverne i OL-perioden (30.01-26.02). Utøverne kan heller ikke blogge eller legge ut fotografier på hjemmesiden vår. Men vi vil nok høre fra Håvard og Jørgen på teamnorgeshus.no både rett før og rett etter OL.