Siste forberedelser til sesongstart

Nå nærmer sesongstarten seg med stormskritt. I skrivende stund er jeg på Lillehammer, der jeg gjennomfører forberedelser fram mot NM i Oslo og på Beitostølen neste helg.

Som også i fjor vil sesongen starte med NM, der hoppingen foregår i Midtstuen på fredag, mens langrennet går sammen med langrennsspesialistene sin åpning på Beitostølen på lørdag. Dette rennet er tv-sendt på lørdag, noe som skaper litt mer blest rundt kombinertsporten.

lars-buraas-hoppStyrken min har alltid vært i langrennsløypa, der har jeg vært på et stabilt bra nivå.
For min del har denne sommeren og høsten vært veldig annerledes alle andre. Jeg har prioritert hoppdelen mye mer enn tidligere sesonger, noe som kort sagt vil si at jeg har trent mindre langrenn i perioder for å heve forutsetningene for å hoppe bedre på ski. De siste årene har de beste kombinertløperne i verden hoppet veldig godt på ski, og dette er en prioritering jeg må ta for å komme meg videre opp mot verdenseliten.

Derfor har det vært spennende å gå nye veier i sommer, samtidig som jeg fortsatt venter på “godfølelsen” i bakken. Selv om det kan være kjedelig å være tålmodig i treningsarbeidet i hoppbakken, er dette noe jeg trur og håper vil bli bra til slutt. Med dere som støttespillere har jeg muligheten til å satse mot verdenstoppen, og på sikt med disse endringene jeg har gjort i sommer har jeg trua på topplasseringer blant verdenseliten! Det er svært motiverende for meg å gå inn i en sesong der jeg vet at jeg har tatt grep for å bli en samlet bedre kombinertløper. Dette er noe som driver meg i hverdagen, og jeg er stolt av å være på lag med Dere som har trua på meg!

Jeg ser veldig fram til å komme i gang med sesongen, og vil her gjerne takke Dere for at dere er med på laget!

Kombinerthilsen fra,
Lars Buraas