Planleggingen av Norge På Langs

Tre generasjoner Kvalvåg går Norge på langs sommeren 2015, turen starter 25. april på Nordkapp og er planlagt å ende opp på Lindesnes 14. August, som er Christoffer Kvalvåg sin 13.-årsdag.

Christoffer har lenge hatt denne drømmen og Lars Monsen har vært en av de store heltene, og en inspirasjon for å gjennomføre turen. Han har mått brukt litt tid på å overtale far og farfar til å være med på ekspedisjonen, og til slutt klarte han å overbevise dem at dette var mulig. Så nå sitter vi her, og planleggingen av turen begynner å komme i havn. Men det er mye som skal være på plass før avreise, kart må gjennomgås, ustyr må på plass, pakking, osv.

Vi har et håp om å kunne gå lengst mulig på ski, og har et mål om å gå ca 2-3 mil hver dag. Vet ikke hvor lenge snøen holder, men håper å komme oss ned til Sulitjelma før vi må kaste skia.

Christoffer går Norge på langs

Vi prøver ellers under hele turen og holde oss mest mulig i terreng og minst mulig på vei. Vi vil prøve så langt det lar seg gjøre å overnatte i turistforeningen sine hytter, men har telt med oss når det ikke lar seg gjør.

Når det gjelder mat, prøver vi å ha etapper på ca 7-10 dager, og pakker mat deretter. Når vi trenger påfyll av mat, vil vi enten kjøpe dersom vi er i nærheten av butikker, men vi har også ferdig pakket pakker som vi vil få tilsendt rundt der vi er.

Vi vil prøve å oppdatere dere her jevnlig, i tillegg til bloggen min som blir oppdatert daglig.