På veg igjen

Etter å ha fått tabletter og hatt en ukes innkjøring med disse, kriblet det i bena etter å ta fatt på resten av turen. Christoffer fikk tabletter mot epilepsi og anfallene hans ble redusert nesten umiddelbart. Det er derfor godt å være tilbake i Roktdalen med foreldre og søster for å gå gjennom resten av Trøndelag sammen.

Myrene her i Blåfjella og Skjækerdalen nasjonalpark viste seg fra den noe våte siden denne uka i juni, noe som gjorde dem ekstra tunge å gå i. Men Christoffer leder an følget i kjent stil og vi andre må bare følge på.☺

Vi har truffet flere som går Norge på langs her på hyttene, og dette har ført til mange hyggelige samtaler og også noen forandringer av ruter. Flomstore elver er ikke noe vi ønsker å oppsøke, så turen fra Meråker og over mot Røros gikk mer mot vest en planlagt for å slippe unna disse.

I Meråker ble følget igjen redusert til meg og Christoffer da resten av gjengen reiste hjem. Det er veldig kjekt med turfølge så vi håper flere hiver seg på sørover☺

De siste dagene har vi også satt ny rekord i antall solskinsdager på turen. Rekorden er nå på 2. Vi håper å forbedre denne rekorden betraktelig sørover og har nå gått til innkjøp av shorts.