Lindesnes

Vår siste etappe av «sommerens vakreste eventyr» har for det meste gått på smørefrie ski. Vi har gått med GPSen fremme store deler av turen pga skodde og dårlig sikt, og isen ligger ennå på mange av vannene i Ryfylkeheiene.

Men da vi omsider møtte finere og varmere vær da vi nærmet oss sivilisasjonen, fikk vi smake både blåbær og villjordbær.Dette og at mange unger har vært med oss deler av den siste tiden blir et fint punktum på ekspedisjonen vår. Tross i kulde, lange dager, dårlig vær og våte stier, har Christoffer og kameratene holdt humøret oppe både på liten og stor med sanger, vitser og fortellinger og et syn på friluftslivet som gjør meg både glad og stolt.

Vi har hatt en fantastisk reise gjennom landet vårt som vi aldri kommer til å glemme. Vi har fått utrolig god hjelp av både kjente og kjære , men også helt ukjente har til tider strukket ut en hjelpende hånd. Noe vi er utrolig glade for. TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN.

Når vi i morgen legger ut på de 2 siste mila mot Lindesnes fyr vet vi at vi sitter igjen med en masse gode minner om en sommer som aldeles ikke ble slik vi hadde trodd. Den ble mye bedre.Slitet blir fort glemt, men alle de fine opplevelsene vi har hatt sammen vil vi huske lenge.

Vi klarte det Christoffer☺