I jervens rike

Får i dag  8. mai besøk av venner som skal Være med oss å gå gjennom Troms. Har på forhånd fått gode vær og føremeldinger, men allerede første dagen får vi et varsel om at vinteren er på hell – vi går i skodde og råtten snø.

Dette bedrer seg litt utover uken og vi kommer oss helt til Dividalshytta før vi blir tvunget ned på veg pga lite og råtten snø. Men vi har fått mange fine opplevelser i Troms.

Har sett jerv, reinsdyr med små kalver, mye rype og det kryr av illsinte lemmen. Fjellene her er helt utrolig ville og vakre. Har også truffet tre hundespann oppe i fjellene. En flott opplevelse for oss «søringer».

Siste del av turen I Troms ble på E6.Der ble det mye vitser og fortellinger så det har også hatt sin sjarm☺

Steinar og Ole Voll har vært med oss I gjennom hele fylket , men når vi nå nærmer oss Narvik reiser de hjem. Takk for turen.

Farfar reiser også hjem nå pga vond nakke etter mye bæring av tung sekk de siste ukene. Takk for turen og alle de fine opplevelsene vi har hatt samen disse ukene.

Men vi fortsetter. Og I morgen lokker Narvik-fjellene. Tar en siste sjanse på at snøen vil bære. Tristan og Vegard Oftedal har kommet og vi ser frem mot noen fine uker på fjellet.